Automate your Marketing
with Womplify




 
Sarimah's FotoPage

By: Sarimah Abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Friday, 12-Feb-2010 11:46 Email | Share | | Bookmark
Hello Untuk Semua kengkawan....

Buat masa ni saya tak sempat nak update dekat FB ni....

Saya telah melangkahkan diri ke FACEBOOK...

Ayuh kengkawan join di Facebook Sarimah Abdullah


Monday, 5-Oct-2009 07:46 Email | Share | | Bookmark
Open House Raya Aidil Fitri - DI Rawang Umh Abg Sulung (Mummy)

 
 
 
View all 24 photos...



SORRY dah lama mummy tak update fp ni.....tak berkesempatan....ni serba sedikit gambar masa gi open house raya di Rawang Umh Abg mummy yg sulung...sempat lah jgk kami melaram

Aqilah dengan baju kurungnye serba biru, sama lah jgk ngan mummy nyer,

Kepada semua kengkawan di FP ni, mummy ingin memohon ampun dan maap andai ada salah dan silap harap dpt dimaafkan.......bermaafan lah sesama kita yea...






Monday, 27-Jul-2009 09:28 Email | Share | | Bookmark
Bowling Tournament - Anjuran LLM 2009

Pada hujung minggu lepas...ada game bowling dgn semua konsesi lebuhraya anjuran LLM....keputusan dapat no. 12 daripada 28 pasukan....kira ok la bukan no last..huahauaha....maklumlah traning pun tidak terus masuk game jer...abeh bungkus la...heheheh



Cian aqilah kena ikut mummy dia...sampai terlena menunggu mummy....tapi bawak dia yg senangnya dia tak byk ragam, time bising pun leh tidor lena....nasib baik ada abahnya klu tak susah gak mummy....thanks my hubby......I love U so much.....



Ha...ni Aqilah nak merempit kemana tak tau lah.....suka sgt dia dpt naik motor tu...motor company baru beli...untuk peronda hehehe...aqilah gi test dulu.....masa ni pun Syaqil ada tapi gambarnyer meby Ibu Syaqil akan masukkan nanti kat fp nyer kot....klu ada la.....hehehehe..





Wednesday, 1-Jul-2009 07:11 Email | Share | | Bookmark
Team Building At FELDA Residence Tekam - Jengka, Pahang

 
 
 
View all 6 photos...
Pada 19, 20 & 21 Jun 2009 Kami ada team building dekat Felda Residence Tekam....biasalah opis nyer aktiviti.....
yang bestnyer kami gi sekeluarga termasuklah Ibu Syaqil sekeluarga.....tapi kena bayar la kan klu bwk family....
Seronok gak banyak aktiviti yg di buat...penuh la time tak sempat nak berehat lama, dlm banyak aktiviti tu apa yg penting? kerjasama...hehehehe





yg bestnyer, last sekali kami gi lah mandi sepuas-puas nyer kat swimming pool....tapi tambah best masa tu time musim buah-buahan..puas lah kami makan buah kat citu, kutip buah durian pun ada hahahahaha....


Monday, 1-Jun-2009 03:42 Email | Share | | Bookmark
AKTIVITI DI BULAN MEI 2009

~Kami Di Cameron Highland~
Kami Pergi pada tarikh 2 Mei 2009 - 3 Mei 2009,
tak banyak gambar nyer...hehehe...mana yg sempat jelah....






~Kami D'Chalet Sg. Lepoh - Hulu Langat~
Bertarikh 24 Mei 2009

Aktiviti yg di jalan kan..apalagi BBQ & mandi manda.....best....kami pergi
bersama kawan satu opis....termasuk lah Rina-Ibu Syaqil.....tengok http://konspeed.fotopages.com





~Majlis Kenduri Kahwin - Member~

Bulan Mei 2009 banyak tul undangan perkahwinan..
kami pergi mana yang sempat dan yang boleh pergi jer
maklumlah...husband kerja shift..semua ini gambar
kahwin member satu opis, dan member satu kampung husband.

~April 2009 - Rosman~



~23-05-2009 - Zam~


~30-05-2009 - Ros~


~itulah coretan untuk bulan Mei 2009.....tunggu untuk bulan Jun lak lepas ni yea~


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net